Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• преди час на кръстовището след ХМС,черна 155 ми свирна...МъроМан може би
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
      Така, аз започвам вече да броя алфите с подобни номера:
      Сребриста 156 СА1120 - моята
      Червено GTV СА1140
      Сребриста 156 СА1143 - колегата DarkKnight
      Сребриста 156 СА1185

Ебати...
      Да се включа и аз - сребриста 1153 ....
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Ами аз да взема да продължа нататък.....1200, ако не се лъжа накрая беше МН, на ул. Пловдид, сутринта към 8:30
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Бобо с ГТВ-то засечен по ул.Щросмайер към 12:00 днес
          The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
          Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
          ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Днес към 18;15 видях Бат Вас на задърстването на бул. България и завиваше на ляво към Несторов....Свирках, махах ама не ми обърна внимание
            А, аз съм си заплес по принцип та напълно в мой стил да не съм те видял
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Днес към 10.30ч. на паркинга на ТВ7 една сребриста 145 с клубни стикери. Кой е колега на жената, че от сума ти време ми казва за тази 145, че е с стикери и сигурно работи в ТВ7.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
              .:: My PRECIOUS ::.

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                А, аз съм си заплес по принцип та напълно в мой стил да не съм те видял
                Така е на 22.05.2011 си караш 155 по бул.Бели Дунав аз свиркам светкам креща нема Бат Вас си перка и не обръща внимание
                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Още отначалото тая тема ми е странна. Какво значи "КЛУБНА" ? Като има стикери какво и е различно? Някой ще ми даде ли отговор?
                  Какво е по-важнотто в колите със стикери, че си заслужава да се отразяват тук? Другите, които нямат стикери, какво, крастави ли са? Или пък не са фенове?

Все пак да не забравяме, че членовете на клуба са едва 60 човека, ако не и по-малко, и та из цяла България. Какво тогава прави важна една кола? Една лепенка ли?
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Още отначалото тая тема ми е странна. Какво значи "КЛУБНА" ? Като има стикери какво и е различно? Някой ще ми даде ли отговор?
                    Какво е по-важнотто в колите със стикери, че си заслужава да се отразяват тук? Другите, които нямат стикери, какво, крастави ли са? Или пък не са фенове?

Все пак да не забравяме, че членовете на клуба са едва 60 човека, ако не и по-малко, и та из цяла България. Какво тогава прави важна една кола? Една лепенка ли?
                    Така са разпознаваеми колите,че шофьорите им пишат във форума или дори са членове. Не,че другите Алфи не се гледат,но при тях не знаеш на кого са.
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Още отначалото тая тема ми е странна. Какво значи "КЛУБНА" ? Като има стикери какво и е различно? Някой ще ми даде ли отговор?

Не просто не се знае дали има регистрация в форума и дали чете всичко това аз лично в началото как ли не всеки поздравявах но много малко ми отвръщаха и то само клубни с тъй наречените стикерчета!всеки който кара 'Алфа' е малко или много фен на марката!
                      LUXURY FUNEBRI CARS
                      Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• черна Brera CA 7666 CB преди 10 мин. от Г.М.Димитров по Цариградско
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                          черна Brera CA 7666 CB преди 10 мин. от Г.М.Димитров по Цариградско
                          Тая е на Серги
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщение
                            Днес към 10.30ч. на паркинга на ТВ7 една сребриста 145 с клубни стикери. Кой е колега на жената, че от сума ти време ми казва за тази 145, че е с стикери и сигурно работи в ТВ7.
                            Най-вероятно си видял brazen.
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Тъмна 145-ца с две бели ленти надлъжно,мноо спортна сутринта в Орландовци...
                              Alfa 156
                              ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                              sigpic

Comment

• Няколко пъти срещам много лъскава 164, сакаш сега е излязла от магазина, сребриста с един мъж на видима възраст около 55-60 години!
                                Някой знае ли кой е!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X